/ Αρχική / Καρκίνος και διατροφή / Οδηγίες διατροφής σε περίπτωση διάρροιας
ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ:
- ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
- ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ
- ΓΙΑΟΥΡΤΙ Ή ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟΥΣ Ή ΦΡΟΥΤΑ
- ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΑΚΤΟΖΗ
- ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
- ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ
- ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΟ ΚΡΕΑΣ
- ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ:
- ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ
- ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΖΩΜΟΥΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ
- ΛΕΥΚΟ ΡΥΖΙ
- ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΚΤΟΖΗ ΜΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ
(ΕΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ/ΗΜΕΡΑ)
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ
- ΩΣ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΖΕΛΕ
- ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ
- ΚΡΑΚΕΡΣ, ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΣΑΜΙ/ΣΠΟΡΟΥΣ) Κ.Α. ΑΛΜΥΡΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
- ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ
ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ